👾Създаване на модели

За да създадеш модел, или да видиш вече съществуващ такъв, е необходимо да влезеш в своя профил. Там ще откриеш активните, неактивните и моделите по подразбиране, статистика за всеки един от тях, както и колко пъти са били активирани през последните 7 или 30 дена.

Активирането и деактивирането става с привлачване. Моделите по подразбиране са създадени от нас за твое улеснение. SSTrader.com

СЪЗДАВАНЕ НА МОДЕЛ

Всеки модел изпраща сигнали, които представляват милиони изчисления в реално време. С цел да бъде оптимизиран процесът, броят им е ограничен до 500 на месец за всеки потребител. Разбира се, ако не са ти достатъчни, винаги може да добавиш още.

Създаването на нов модел става лесно като кликнеш на бутона “Създай нов модел”. Избираш име и описание на модела, а след това и цвят.

В същия цвят ще бъдат маркирани и срещите, които съвпадат с критериите на твоя новосъздаден модел в SSTrader Premium Console. След като одобриш промените, страницата те отвежда до Настройките на модела, където се намират всички детайли и фундаменти. SSTrader.com

Ако разгледаш вече създадения от теб модел, виждаш селекция от филтри, където може да намериш всичко необходимо за създаването на собствен такъв, започвайки от нулата. Тук сме разггледали един от готовите модели, а именно "Добър шанс за още един гол до полувремето"

  • Търсим мачове, които са между 20-30та минута.

  • Общо шутовете за двата отбора да бъдат 6 или повече

  • Точните удари да бъдат 5 или повече

  • Да не е отбелязан гол последните 10 минути

  • Да има 3 или повече удари последните 10 минути

  • Коефициент за над 2.5 на премач да бъде равен или по - малък от 1.83 ( SP - Starting Price: коефициент, с който е влезнал мачът в лайв)

Last updated