SSTrader.com
SSTrader Tutorial BG
Search
K
Comment on page
🤼♂

Филтър за Резултат

Score Filter

Избираме име за филтъра -> Save
Този филтър ти позволява да филтрираш резултата на живо, като избереш до 3 условия, които представляват интерес за теб. Може да приложиш различни комбинации както за полувреме, така и за крайния резултат.
Пример: Ако желаем да филтрираме всички мачове в момента, в които Домакинът да води в Half Time (HT) ще изберем “Home team”
  • Съответно ако желае резултата да е в полза на Госта избираме “Away team”
  • Ако желаем при всякакъв равен резултат - “Draw”
  • Ако желаем някой от отборите “просто да води в резултата” - “Any team”
  • Ако искаме фаворита да води в резултата - “Favourite” (Като под фаворит се има предвид отбора с по нисък коефициент за победа на премач.
  • Ако искаме аутсайдерът да води в резултата, то тогава - “Underdog” (Като под аутсайдер визираме отбора с по висок коефициент за победа преди да е започнал мачът.
Както можем да си филтрираме мачове за Half Time, така можем и за Full Time. Там изборът ни е същия, само че Изкуствения интелект ще следи резултата към Full Time момента. Ето и пример: Ако желаем да филтрираме всички мачове в момента, в които Домакинът да води на Full Time (FT) ще изберем “Home team”
  • Съответно ако желае резултата да е в полза на Госта избираме “Away team”
  • Ако желаем при всякакъв равен резултат - “Draw”
  • Ако желаем някой от отборите без значение дали е домакин/гост/фаворит или аутсайдер, “просто да води в резултата” - “Any team”
* Ако искаме фаворита да води в резултата - “Favourite” (Като под фаворит се има предвид отбора с по нисък коефициент за победа преди началото на срещата.)
* Ако искаме аутсайдерът да води в резултата, то тогава - “Underdog” (Като под аутсайдер визираме отбора с по висок коефициент за победа преди да започне мача.)
И така, решаване че искаме да създадем филтър за Домакинът (Home team) да води в резултата през първото полувреме. След като го изберем в менюто от горната снимка, ни излизат допълнителни опции, а именно с колко гола искаме Домакинът да води в резултата.
Допълнителните опции тук освен да води с 1, 2, 3, 4, 5 гола, имаме и да изостава в резултата с 1, 2, 3, 4, 5 гола “Lags behind by…”
В дадения случай бихме искали да води с 1 гол разлика. Но тъй като има няколко варианта на това Домакина да води с 1 гол: * поне с 1 гол “At least”
* точно с 1 гол “Exactly” * поне с 1 гол и двата отбора да са отбелязали гол “At least & BTTS” * точно с 1 гол и двата отбора да са отбелязали гол “Exactly & BTTS” В нашия случай искаме Домакинът да води в резултата на първото полувреме, и да води с поне 1 гол разлика. Ето как ще изглежда филтъра след като селектираме всички правилно:
Кликаме на “Save” бутона горе в дясно и така запазваме филтъра в бъдещия модел който искаме да създадем.
П.С. Опциите за Full Time са идентични с тези на Half Time.