🤼‍♂️Филтър за Резултат

Score Filter

Избираме име за филтъра -> Save

Този филтър ти позволява да филтрираш резултата на живо, като избереш до 3 условия, които представляват интерес за теб. Може да приложиш различни комбинации както за полувреме, така и за крайния резултат.

  • Съответно ако желае резултата да е в полза на Госта избираме “Away team”

  • Ако желаем при всякакъв равен резултат - “Draw”

  • Ако желаем някой от отборите “просто да води в резултата” - “Any team”

  • Ако искаме фаворита да води в резултата - “Favourite” (Като под фаворит се има предвид отбора с по нисък коефициент за победа на премач.

  • Ако искаме аутсайдерът да води в резултата, то тогава - “Underdog” (Като под аутсайдер визираме отбора с по висок коефициент за победа преди да е започнал мачът.

Както можем да си филтрираме мачове за Half Time, така можем и за Full Time. Там изборът ни е същия, само че Изкуствения интелект ще следи резултата към Full Time момента. Ето и пример: Ако желаем да филтрираме всички мачове в момента, в които Домакинът да води на Full Time (FT) ще изберем “Home team”

  • Съответно ако желае резултата да е в полза на Госта избираме “Away team”

  • Ако желаем при всякакъв равен резултат - “Draw”

  • Ако желаем някой от отборите без значение дали е домакин/гост/фаворит или аутсайдер, “просто да води в резултата” - “Any team”

* Ако искаме фаворита да води в резултата - “Favourite” (Като под фаворит се има предвид отбора с по нисък коефициент за победа преди началото на срещата.)

* Ако искаме аутсайдерът да води в резултата, то тогава - “Underdog” (Като под аутсайдер визираме отбора с по висок коефициент за победа преди да започне мача.)

Допълнителните опции тук освен да води с 1, 2, 3, 4, 5 гола, имаме и да изостава в резултата с 1, 2, 3, 4, 5 гола “Lags behind by…”

В дадения случай бихме искали да води с 1 гол разлика. Но тъй като има няколко варианта на това Домакина да води с 1 гол: * поне с 1 гол “At least”

Кликаме на “Save” бутона горе в дясно и така запазваме филтъра в бъдещия модел който искаме да създадем.

П.С. Опциите за Full Time са идентични с тези на Half Time.

Last updated