SSTrader.com
SSTrader Tutorial BG
Search…
⌃K

Football Pro

Football Pro ти дава достъп до нашия уникален all in one Dashboard, в който може да следиш в реално време коефициентите, детайлна статистика и анализи за всеки един двубой.
Тук сме събрали всичко на едно място по един модерен, удобен и бърз начин. Нашият детайлен toolbar ти дава възможност да филтрираш данните по различни критерии и да получиш моментална визуализация на това, което си избрал. Нека разгледаме раздел "Stats"

Stats

В раздел Stats може да избереш каква статистика искаш да виждаш за двубоите на живо. Може да избираш между всички основни статистически показатели като шутове, атаки, картони, корнери и т.н.
След като избереш тези критерии, които искаш да видиш, те моментално се визуализират в дясната част на toolbar-а и показват актуалната статистика към момента.

Highlights

Тук ти разполагаш с Time Range опция, която ти позволява да филтрираш и виждаш срещите в избраната времева рамка.
Например, ако искаш да видиш двубои, които са между 30 и 70 минута от своето начало, въвеждаш Time Range 30-70мин и ще видиш единствено двубоите, които са в тази времева рамка.
Другата опция e Stats Difference. Тя ти позволява бързо и лесно да виждаш разликата в статистическите показатели между двата отбора.
В червено ще се оцветява всеки статистически показател, при който разликата между двата отбора е над 3.1 пъти.
Даваме пример: Отбор El Obour Sporting има общо 8 удара, а отбор Kahraba Ismailia – 0. Разликата в ударите е над 3.1 пъти и затова този показател е оцветен в червено. Стойностите, които виждаш, са зададени от нас, но ти лесно можеш да ги промениш според своите предпочитания.
Additinal Filters - Тук сме добавили още 4 възможности за филтриране. Ако искаш да виждаш само мачове в които:
  • Резултатът е 0-0
  • Резултатът е равен (0-0;1-1;2-2 о т.н)
  • Домакинът води
  • Гостът води